hjertestarter intro

HJERTESTARTER INTRODUKTION

Chancen for overlevelse ved hjertestop øges med 60%, hvis patienten får stød med en hjertestarter. Men en hjertestarter har ingen værdi, hvis brugeren ikke ved hvordan hjertestarteren benyttes. Dette introkursus oplyser og skaber tryghed for brugeren.

Information

Hjertestarter introduktion kursus kan afholdes i hele Danmark. Vi sender vores instruktører ud og uddanner jer i brugen af hjertestarter.
Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)

  • Lær det mest basale
  • Bliv sikker med din hjertestarter
  • Teoretisk gennemgang
  • Lær at skifte pads og batterier
  • Lær at lave selv-check
  • Opsæt din hjertestarter korrekt

HJERTESTARTER INTRODUKTION

45 minutter

Hvad er livreddende førstehjælp

Alarmering

Er personen i livsfare?

Hvad er en hjertestarter?

Hvordan bruger man en hjertestarter

Klargøring af hjertestarter

2.350 DKK

Vores instruktør kommer ud til jer og underviser. Han medbringer alt hvad der skal bruges til kurset. Det eneste som I skal gøre, er at møde op. Det kan være en fordel at medbringe jeres indkøbte hjertestarter, hvis I har specifikke spørgsmål til jeres model. Instruktøren kan desuden hjælpe med vejledning til optimal placering af hjertestarterskabet.

FAQ

Der kan på dette introkursus deltage op til 16 personer.
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvarets, som er en af de ypperste og intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret.
Denne uddannelse (FSU160) er kompetencegivende og med samarbejde gennem Dansk Førstehjælpsråd til efterfølgende at måtte undervise og udstede gyldige førstehjælpsbeviser.
Ja, vores oplyste priser er inkl. moms
Det kommer an på hvor mange i er, men kontakt vores kundeservice da det oftes kan klares ved at sende to instruktører ud eller opdele jer i to eller flere hold.
Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for information? 
Kontakt vores kundeservice

MARK NILSSON
MARK NILSSONMedejer
Tel: +45 42 90 92 92

GALLERI fra afholdte kurser

Kunder

Førstehjælpskursus århus
politiet førstehjælp
kirkeministeriet