Baggrund:

Som 18-årig blev jeg Livredder i den lokale svømmehal og har siden da beskæftiget mig med førstehjælp og haft det som en del af min “værktøjskasse” – Gennem forsvaret er førstehjælp blevet til noget jeg underviser soldater i og en værktøjskasse jeg deler ud af.

Hvorfor er førstehjælp vigtigt for mig?:

Førstehjælp er for mig enormt vigtigt. Det giver mig en tryghed og en ro at jeg ved hvad jeg skal gøre hvis ulykken sker og det motivere mig at give min viden og erfaring videre til så mange mennesker som muligt – så vi kan være mere trygge i vores hverdag og ved hinanden på arbejdspladsen, skolen etc.

Jeg hedder Steen Enggaard, jeg er 24 år og kommer fra Jylland.

Til daglig læser jeg Erhvervsøkonomi og Psykologi på CBS og arbejder som Sergent af Reserven ved siden af studiet.
Til dagligt bor jeg med min kæreste Camilla og når studiet ikke kalder så bruger jeg fritiden på mine venner og familie.