Så er det snart festivaltid – Guide til Festivals-førstehjælpsudstyr

Så er det snart festivaltid. Her er en guide til festival-førstehjælpsudstyr, så du er klar til Distortion, Roskilde Festval, Smukfest, Tinderbox, Northside og mange flere fester.

Distortion og festivalerne står for døren, og med mange mennesker samlet på ét sted er det umuligt helt at undgå ulykker. Men har man investeret i førstehjælpsudstyr, så kommer langt de fleste småulykker ikke til at ødelægge stemningen i lejren på campingpladsen. Brug vores guide til festival-førstehjælpsudstyr.

Lyder det helt utroligt kedeligt og alt for fornuftigt? Måske, men vabler, flåt-bid og sår fra smadrede flasker er altså heller ikke noget, der løfter festivalstemningen til nye højder. Alle vil jo hellere have en god stemning med fest og musik end tilbringe tiden i samariterteltet.

Guide til Førstehjælpsudstyr – tre gode bud

Man må aldrig gå ned på udstyr! Især ikke, når man skal lave den fedeste camp på Roskilde Festival, som bare giver så meget respekt. Egentlig skal man heller ikke gå ned på udstyr til førstehjælpskassen, men køb nu ind efter dit/jeres camps behov.

Vores førstehjælpskasser indeholder det mest basale udstyr til at klare både de små og større ulykker. Men det kan det nogle gange være nødvendigt at supplere med ekstra udstyr. Et alutæppe, også kaldet termotæppe, er eksempelvis en god udvidelse, så man kan holde sig varm i kolde, uforudsete situationer. Og det kan altså godt være rigtigt koldt, hvis man er gennemblødt på en regnfuld festival.

Ligeledes kan en tægetang være et godt supplement til førstehjælpskassen, når turen går til Smukfest, der bliver holdt i en skov. Men en flåttang kan du let og hurtigt kan fjerne tæger og flåter.

Vores CPR-maske er uanset situation altid et godt supplement, så du hurtigt kan træde til med hjerte-lunge-redning. Er uheldet for alvor ude, og du bliver vidne til et hjertestop, så skal du nemlig reagere meget hurtigt.

Se mere om Safety på Roskilde Festival

Nedenfor i vores guide til festival-førstehjælpsudstyr giver vi tre gode bud på førstehjælpsudstyr, der ikke flår bunden ud af festivalbudgettet.

Den lille handy Førstehjælpstaske er perfekt festival-førstehjælpudstyr

Den lille førstehjælpstaske indeholder det absolut vigtigste førstehjælpsmateriale til små og større sår, skrammer, rifter, blødninger eller forstuvninger. Ideel til den lille festivals-lejr.

Udover bandager, plastre, renseservietter, etc., indeholder tasken også en ispose, som især er ideel til de pludseligt opståede skader.

Se mere her

Førstehjælpstasken til den store festivals-lejr

Med en stor førstehjælpstaske er I sikre på, at Jeres lejr er dækket ind i forhold til både de små og større ulykker. I får meget for pengene, da den indeholder alt det du skal bruge for at kunne yde den bedst mulige førstehjælp. Det er den perfekte førstehjælpstaske til den lidt større festival-lejr, der gerne vil være forberedt på alt, så man trygt kan feste løs.

Se mere her

 

Vandtæt førstehjælpstaske – genial på farten

Den vandtætte førstehjælpstaske fra Quickgrab er designet i en forseglet vandtæt pakke, så dit førstehjælpsudstyr holdes tørt uanset vind og vejr. Den er derfor helt ideel, når du er på farten til Distortion eller på festival. Indholdet i tasken kan klare de fleste små og større sår og rifter.

Tasken er udformet så den nemt kan pakkes ned i en taske, og har i toppen en praktisk krog, så den også kan hænges op. Bagpå er tasken gennemsigtig, så du hurtigt kan spotte indholdet.

Se mere her