Førstehjælpserfaring:

Mit førstehjælpsgrundlag stammer fra min tid ved den Kongelig Livgarde, hvor jeg i forbindelse med udsendelse til Irak i 2004 blev uddannet MEDIC. Jeg har siden min tid i forsvaret arbejdet med ansvaret for førstehjælp i en række virksomheder, jeg har været tilknyttet.

Jeg arbejder i dag i Københavns Politis Udrykningssektion, hvor jeg er uddannet som super sanitetsmand. Jeg har, udover rollen som førstehjælpsmand på gaden, også en finger med i spillet i forbindelse med uddannelse af mit vagthold.

Hvorfor er førstehjælp vigtigt for mig?

Mine 4 år i forsvaret og en udsendelse har vist mig vigtigheden af et solidt førstehjælpsgrundlag. Et grundlag jeg sidenhen har udbygget gennem det civile og mit arbejde i politiet.

Siden jeg er blevet far har jeg fået øjnene op for den mere familiemæssige side af førstehjælpen. Jeg sætter en stor ære i og beherske førstehjælp på alle niveauer og nyder at dele ud af mine kundskaber. Det er derfor med stor ydmyghed, at jeg er teamet op med First-8, der i min optik er den mest toneangivende spiller på markedet med de mest kompetente instruktører og det bedste udstyr.

Her har vi gjort Danmark sikkert