Medejer af First-8.

Førstehjælp har altid haft en stor mængde fokus fra mig, da jeg har været primær førstehjælpsinstruktør hos mine enheder i Forsvaret. Det har gjort, at jeg har uddannet dansk soldater, specialstyrker og Afghanske kamptropper i førstehjælp.

Jeg fik virkelig brug for min viden og kapacitet, da vi gik patrulje i Afghanistan og en vejsidebombe sårede to soldater i min gruppe.
At have førstehjælpen inde på rygraden er altafgørende i situationer som denne og det gjorde, at vi fik reddet begge to soldater. De to soldater overlevede episoden, men det havde de ikke gjort uden førstehjælpen fra vores enhed.

Jeg har høje forventninger til mig selv, hvilket resulterer i hårdt arbejde og konstant at sætte nye ambitiøse mål. Min rolige og fleksible personlighed er med til at skabe en kultur hvor meningsfuldhed og værdi skaber succes.
Min baggrund i Forsvaret kombineret med digitale tankegang medvirker til, at skabe forståelse og resultater. Det har også givet mig et sind, der er meget velovervejet, rolig og er god til at sætte mig andre personers sted.
Jeg stræber efter, igennem kendskab og sammenarbejde, at skabe en enkelt, gennemsigtig løsning, som dækker behovet hos dig som kunde.

Mit navn er Mark Nilsson og jeg er medejer af first-8.dk