Hjertestarter

HJERTESTARTER WEBSHOP

Tre gode valg

Defisign Life AED

defisign

Kan tale tre sprog

KØB HER

Mediana A15 HeartOn

hjertestarter

Kan genoplive både børn og voksne

KØB HER

Fred Easyport

Verdens mindste hjertestarter

KØB HER

Hjertestarter pris

Hvad koster en hjertestarter? Det er ofte et spørgsmål vi hører, men det afhænger af mange faktorer. Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste priser og prisen rangerer fra 8.985 kr. til 21.600 kr alt efter størrelse, funktioner og ekstra tilbehør. Vi har valgt at have bredt udvalg, fra nogle af de største europæiske distributører, så vi kan garantere jer en god pris på en hjertestarter til dit behov. Derudover vil vi gerne være med til at sikre, at så mange som muligt har råd til en AED. Prisen skal ikke stå i vejen for større overlevelseschance ved hjertestop.

SE HELE VORES HJERTESTARTER UDVALG

PRØV VORES HJERTESTARTER GUIDE

KØB HJERTESTARTER TIL BOLIGEN

HVEM ER FIRST-8?

Hjertestarter information

Hvordan bruger jeg en hjertestarter?

Alle kan som udgangspunkt anvende hjertestarteren; også børn. Alle hjertestartere kan ikke fejlbetjenes. Når først man har trykket på tænd-knappen, eller åbnet låget (afhængig af model), fortæller hjertestarteren dig præcis hvad du skal gøre. Hjertestarten guider dig således gennem hjertemassage, og fortæller dig hvornår du skal give kunstigt åndedræt. Den fortæller dig endvidere hvornår og hvordan du skal placere elektroderne, hvorefter den selv foretager en hjerteanalyse for at afgøre, om der skal afgives elektrisk stød. Kan patienten ikke stødes, vil hjertestarteren fortælle dig, at du skal fortsætte med at give hjertemassage. Hjertestarteren er altså en særdeles intelligent og kyndig hjælper i en nødsituation – og du kan ikke gøre noget forkert, hvis blot du gør noget.

Overlevelse ved brug af hjertestarter

Hvert år rammes cirka 10 danskere om dagen af hjertestop uden for landets hospitaler. Ud af disse, er det kun 1 der overlever. For hvert minut efter et hjertestop, hvor der ikke ydes livreddende førstehjælp, reduceres chancen for overlevelse med 10%. Studier har vist, at chancen for overlevelse stiger betydeligt, når der udøves hjerte-lunge-redning i kombination med en hjertestarter inden for 3-5 minutter efter hjertestoppet.

*Hjertestartere kan og må anvendes af alle. Dog anbefaler Sundhedsstyrelsen, at man tager et førstehjælpskursus der inkluderer brugen af hjertestartere, hvis du har adgang til en AED. Hos First-8 tilbyder vi som noget nyt et hjertestarterkursus. Kurset tager 45 minutter, og indeholder en grundig introduktion til hjertestartere, hvor der er fokus på teori, samt hvordan en hjertestarter anvendes. Du kan læse mere om kurset under vores kursusbeskrivelse.

Der findes rigtige mange hjertestartere på markedet i Danmark og til meget forskellige priser. Heldigvis har de alle noget til fælles: De er CE-godkendt til brug i Danmark og de lever op til de krav Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelsstyrelsen har opsat for hjertestartere i Danmark.

Det er ofte en god idé, at vælge en forhandler, der forhandlere mere end en enkelt hjertestarter. På den måde sikrer du, at forhandleren ikke er “farvet” af, at sælge en bestemt model til dig.

Når du skal vælge en hjertestarter, så er det vigtigt at du får en model der passer til dit behov og dine ønsker.

Du kan med fordel tænke over spørgsmål som disse før du vælger hjertestarter:

 • Skal den tænde selv, når jeg åbner låget?
 • Kan jeg lave en selvtest?
 • Hvad koster elektroder og hvor længe holder de inden de skal udskiftes?
 • Hvad koster batteriet og hvor længe holdet det inden det skal udskiftes?
 • Hvor meget koster det i gennemsnit pr. år at eje denne model?
 • Kan den tale flere sprog?
 • Hvor let er hjertestarteren at bruge?
 • Kan der opbevares børnepads i selve hjertestarteren?
 • Kræver det et ekstra serviceeftersyn og hvad koster en serviceaftale?
 • Hvad koster en hjertestarter?

Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste priser på hjertestartere! Prisen på vores hjertestartere rangerer fra 8.985 kr. til 21.600 kr alt efter størrelse, funktioner og ekstra tilbehør. Vi har handlet et bredt udvalg ind, fra nogle af de største europæiske distributører, så vi kan garantere jer en god pris. Derudover vil vi gerne være med til at sikre, at så mange som muligt har råd til en hjertestarter. Prisen skal ikke stå i vejen for større overlevelseschance ved hjertestop.

Trygfonden Hjertestarter

Når du køber en AED anbefaler vi altid, at du får hjertestarteren registreret hos Trygfonden på www.hjertestarter.dk – det kan gøre at du redder liv. Derudover kan du ansøge om en gratis AED hos Trygfonden via dette link: https://www.trygfonden.dk/soeg-stoette/hjertestarter-donation/ansog-om-hjertestarter
Når du har registreret din AED på trygfonden kan du og andre finde den på hjertestarter app på Iphone og Android

Hvad er en hjertestarter?

Hjertestartere er batteridrevne, transportable maskiner, som ved hjertestop kan afgive elektriske stød, der kan få hjertet til at pumpe igen. Hjertestartere kaldes også for AED’ere, hvilket står for Automatisk Ekstern Defibrillator. Det er vigtigt at påpege, at en AED ikke kan genstarte et hjerte, der helt er stoppet med at slå. Ved hjertestop vil hjertet i de fleste tilfælde fibrillere (flimre) og ved disse fibrilleringer vil hjertestarteren støde (defibrillere), for at stoppe flimmeren og bringe hjertets rytme tilbage på rette kurs.

I marts 2003 gav Sundhedsstyrelsen deres godkendelse til, at en førstehjælper må anvende en AED. Siden da, har vi været med til at tredoble chancen for overlevelse efter et hjertestop uden for hospital. Dette skyldes både god førstehjælp, samt udbredelsen af hjertestartere. Således overlever 12 % i dag et hjertestop, mens tallet i 2001 var under 4%.

Hvem kan bruge en hjertestarter?

Hjertestarterene i Danmark kan og må anvendes af alle. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du tager et førstehjælpskursus der inkluderer brugen af hjertestarter, hvis du har adgang til en hjertestarter. Hos os tilbyder vi et hjertestarterkursus hvor kurset kun tager 45 minutter, og indeholder en grundig introduktion til hjertestartere, hvor der er fokus på teori, samt hvordan en hjertestarter anvendes. Du kan læse mere om kurset under vores kursusbeskrivelse på forsiden

Alle mennesker kan bruge en hjertestarter. Det er nemt, og når du har trykket på startknappen – eller åbnet låget – fortæller hjertestarteren dig præcis, hvad du skal gøre.

Hjertestarteren fortæller dig, hvad du skal gøre

Den fortæller dig, hvornår du skal give kunstigt åndedræt og hjertemassage, og når du har sat elektroderne korrekt på, foretager hjertestarteren selv en hjerteanalyse, der afgør, om der skal gives elektrisk stød. Hjertestarteren afgiver stød, når du trykker på en knap og hvis den vurderer, at patienten kan stødes. Hvis ikke patienten kan stødes fortæller den dig, at du skal fortsætte med hjertemassagen. AED’en klarer alt dette automatisk, og du kan derfor ikke gøre noget forkert – hvis blot du gør noget. Vigtigst er det dog, at du altid ringer til alarmcentralen på 1-1-2, hvis du står med en person, der er bevidstløs og ikke trækker vejret regelmæssigt. Når du ringer til 1-1-2 skal du huske at oplyse “Hvor, hvad og hvem” i denne rækkefølge. Ved at bruge denne rækkefølge tilsikrer du, at at ambulancen ved hvor du er, hvis forbindelsen skulle ryge.

Hvilken hjertestarter skal jeg vælge?

Hvis du eller din virksomhed skal købe en AED, så kan du med fordel kigge på listen nedenfor. Alle hjertestartere vi har på webshoppen er godkendt efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger:

Hvor kan jeg få undervisning?

INDEN DU KØBER EN HJERTESTARTER

5 VIGTIGE spørgsmål om hjertestartere

Hver eneste dag rammes mange mennesker af hjertestop. Halvdelen af alle hjertestop sker uden for hospital. Det har vist sig, at jo flere hjertestartere vi får placeret rundt omkring – om det er offentligt tilgængelige eller om det er hjertestartere i hjemmet –  desto flere overlever hjertestop. For når en person falder om med hjertestop, starter en kamp mod uret – for hvert sekund der går uden førstehjælp, falder chancerne for overlevelse. Netop derfor er det en god idé, at anskaffe en hjertestarter, så du, dine kollegaer, familie, venner og medborgere altid har en hjertestarter i nærheden, hvis hjertestoppet skulle opstå.

En hjertestarter er nem at betjene, forholdsvis billig at anskaffe, og så udgør den altså et livreddende element under førstehjælp. 

Kort beskrevet, er hjertestarterens vigtigste formål at redde liv. Hjertestarteren, også kaldet Automatisk Ekstern Defibrillator (AED), er et livsvigtigt redskab i situationer, hvor personer falder om med hjertestop uden for hospital.

Hver dag rammes cirka 10 danskere af hjertestop uden for landets hospitaler. Det kan være til familiefesten, hjemme i haven, på indkøbsturen eller på arbejdet. Ud af disse, er det kun 1 der overlever. Er der en hjertestarter i nærheden, kan det øge overlevelseschancen, da hurtig hjælp er afgørende.

Hjertestarteren er en vigtig støtte i den livredende førstehjælp indtil ambulancen ankommer. Den giver instruktion såvel som diagnose af hjertet samt udsender et livsvigtigt elektrisk stød ved hjertestop. Dette stød har til hensigt at få hjertet til at slå normalt igen. Men det kræver, at hjælp med både hjerte-lunge-redning og hjertestarter igangsættes så hurtigt som muligt. Hvert minut tæller – for når en person falder om med hjertestop, stopper hjertet med at pumpe blod rundt i kroppen. Det betyder, at kroppens organer ikke får ilt og begynder at tage skade. Derfor er det væsentligt at kunne træde til og hjælpe den nødstedte i minutterne op til ambulancen ankommer. Og den mest effektive behandling er kombinationen af tidlig hjerte-lunge-redning samt stød med en hjertestarter. Benyttes denne behandling, inden for de første 3-5 min., øges muligheden for overlevelse med 60-75 %.

For hvert minut der går uden førstehjælp, reduceres chancen for at overleve med 7-10 procent. Går der 10 minutter, inden hjælpen kommer frem, overlever kun ganske få.

KONTAKT OS

Hvis du vil have en mere dybdegående information om hjertestartere, så klik dig ind her, og læs videre nederst på siden.
Du er også meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på tlf.: 42 90 92 92 eller mail info@first-8.dk.

Når vi taler med kunder, der overvejer at investere i en hjertestarter, oplever vi ofte, at de har sat sig grundigt ind i, hvad en hjertestarter er og kan. Derimod at det en gængs bekymring, om de er i stand til at bruge hjertestarteren, hvis det skulle blive nødvendigt. Det handler oftest om frygten for at gøre noget forkert med det resultat, at man forvolder endnu større skade på den tilskadekomne. De spørgsmål, der melder sig, kan være følgende:

 • Kan jeg huske, hvordan jeg skal gøre, når situationen opstår?
 • Kan man støde forkert?
 • Hvordan ved jeg, om personen behøver stød?
 • Kan hjertestarteren støde en person, der ikke behøver det?

Du kan ikke gøre noget forkert

Det er imidlertid vigtigt at fastslå, at du ikke kan gøre noget forkert, når du benytter en hjertestarter. Og vigtigst af alt; du kan ikke gøre mere skade på vedkommende. Det værste der kan ske, er, at du slet ikke gør noget forsøg på at hjælpe i minutterne op til ambulancen ankommer.

Alle kan bruge en hjertestarter – også dig

Som udgangspunkt kan alle betjene en hjertestarter – både voksne som børn.

Alle de hjertestartere, som vi sælger i vores webshop, stemmeguider førstehjælperen igennem hele forløbet. Det betyder, at du ikke skal frygte for ikke at vide, hvad du skal gøre, hvis du kommer ud i en situation, hvor du skal træde til med en hjertestarter.

De fleste hjertestartere begynder allerede at guide dig, så snart du åbner låget. På enkelte hjertestartere skal du blot trykke på en tænd-knap. Først og fremmest, vil stemmen fortælle dig, hvordan du skal placere elektroderne, hvorefter den selv foretager en analyse af hjertet. På baggrund af hjerteanalysen afgør hjertestarteren, om der skal afgives et elektrisk stød. Hvis den vurderer, at der skal afgives et stød, vil den afgive stødet af sig selv, mens den fortæller, hvordan du skal forholde dig. Du vil løbende blive instrueret i, hvornår du skal give hjertemassage og kunstigt åndedræt.

Vurderer hjertestarten, at det ikke er gavnligt med et stød, vil du blive bedt om at fortsætte med hjertemassage og kunstigt åndedræt, indtil ambulancen ankommer. Det betyder altså, at hjertestarten aldrig kan støde, hvis vedkommende ikke har hjertestop. Du kan derfor ikke gøre noget forkert, når du anvender hjertestarteren.

First-8 anbefaler, at man ved køb af hjertestarter tilkøber et kursus i oplæring i brug af hjertestarteren.

For at føle sig helt tryg med sin hjertestarter, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at man tager et kursus, hvor man lærer at håndtere det livsvigtige redskab. Derfor vælger vores kunder ofte at tilkøbe et sådant kursus, samtidig med anskaffelsen af en hjertestarter. På vores hjertestarterkursus sørger vi for, at I bliver rustet til at kunne agere i en situation, hvor I skal anvende hjertestarteren. På 45 minutter fører vi jer igennem teori og praksis – lige fra alarmering, brug af hjertestarter til den løbende vedligeholdelse.

Hvis du eller din virksomhed, boligforening, grundejerforening osv. står for at skulle anskaffe en hjertestarter, er det forståeligt, at det kan føles uoverskueligt at beslutte, hvilken hjertestarter der passer bedst til lige netop jeres behov. Der findes nemlig mange forskellige typer af hjertestartere på markedet. Alene i vores webshop forhandler vi 15 forskellige modeller. Fælles for de modeller vi forhandler er, at de lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det betyder bl.a., at du er garanteret en hjertestarter, der stemmeguider førstehjælperen igennem hele forløbet på dansk. Nedenstående modeller lever op til retningslinjerne:

Hjertestartere til forskellige behov

Dit valg af hjertestarter bør afhænge af dit behov. Som udgangspunkt kan alle hjertestartere det samme; de kan redde liv. Men nogen modeller er bedre egnet til byggepladser, fordi det her er vigtigt med en modstandsdygtig hjertestarter, der kan fungere i vådområder, anvendes på metaloverflader og kan tåle støv og regn. Mens andre modeller vil fungere bedre i en daginstitution eller til privat brug, hvor der er børn og voksne i alle aldre.

Kontakt os og få vejledning, inden du køber din nye hjertestarter.

First-8 vejleder dig trygt igennem til det rette valg

I First-8 gør vi meget ud af at vejlede dig som kunde, så du føler dig tryg hele vejen igennem – lige fra valg af hjertestarter til opsætning og vedligehold. Du er altid velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende snak – vi sidder klar på tlf. 42 90 92 92.

Sundhedsstyrelsen har opsat en række retningslinjer, som du kan bruge som guide, når du køber en hjertestarter. Anbefalingerne er rettet mod hjertestartere, der ikke er opsat på sygehuse. Dvs. hjertestartere der opsættes i det offentlige rum, i virksomheder, hos private såsom i boligforeninger eller andre foreninger med videre.

Læs Sundhedsstyrelsens rapport

Trygfonden Hjertestarter

Når du køber en AED anbefaler vi altid, at du registerer den hos trygfonden på www.hjertestarter.dk – det kan gøre at du redder liv. Derudover kan du ansøge om en gratis AED hos Trygfonden via dette link: https://www.trygfonden.dk/soeg-stoette/hjertestarter-donation/ansog-om-hjertestarter
Når du har registeret din AED på trygfonden kan du og andre finde den på hjertestarter app på Iphone og Android

Der medfølger altid et sæt elektroder, når du køber en hjertestarter. Disse elektroder er pakket ind i en lufttæt indpakning, som sørger for, at gelen på elektroderne ikke tørrer ud.
Det er vigtigt, at gelen ikke tørrer ud, da det er den, der sørger for, at elektroderne kan klæbe til patientens bryst. Derfor må indpakningen ikke brydes, medmindre hjertestarten skal i brug.

Ved følgende situationer, skal du huske, at indkøbe nye elektroder:

 • Indpakningen til elektroderne har været brudt.
 • Hjertestaren har været i brug.
 • Holdbarheden på elektroderne er udløbet.

Først og fremmest, skal der indkøbes nye elektroder, hvis hjertestarteren har været i brug. Har du tilknyttet en serviceaftale på din hjertestarter, sørger First-8 for, at du får tilsendt nye elektroder uden beregning.

For det andet, skal elektroderne skiftes ca. hvert 2. år. Der er nemlig en udløbstid på dine elektroder, fordi de efterhånden vil tørre ud. Derfor er det vigtigt at notere holdbarheden, så du kan bestille nye hjem i god tid inden udløb. Udløbsdatoen finder du trykt på indpakningen.
Har du en serviceaftale hos os, sørger vi for automatisk at minde dig om, når de er ved at udløbe – og sender nye afsted til dig uden beregning. På den måde slipper du for bekymringerne om din hjertestarter, da vi holder styr på den for dig.

Alle hjertestartere er batteridrevne. Det betyder, at de ikke er afhængige af strømforsyning via et kabel, hvorfor de kan transporteres med overalt, hvor der er behov for at redde liv.

Ofte er batteriet et lithiumbatteri, som er den batteritype, der holder allerbedst på energien. Afhængigt af hjertestartertypen er holdbarheden 2-7 år – der er altså stor forskel på batteriernes holdbarhed på de forskellige hjertestartere, hvorfor dette er en vigtig overvejelse at have med, når du skal købe en hjertestarter.

Det kan også være en god idé at udskifte batterierne efter brug ved hjertestop – konsulter altid med os, hvis den har været i brug, da det afhænger af type og batteri.

Det er vigtigt, at du noterer udløbsdatoen på batteriet, så du kan sørge for, at bestille et nyt hjem i rette tid. Tegner du en serviceaftale hos os, kan du sove trygt om natten, velvidende om, at vi sørger for at minde dig om, når batteriet er ved at udløbe – og sender et nyt afsted til dig uden beregning.

Når batterierne er ved at være flade, vil hjertestarteren blinke samt afgive en alarmlyd. Hjertestarteren kan dog anvendes, selvom hjertestarteren alarmerer for batteriskift – men sørg altid for, at skift batteriet i god tid før den påtrykte udløbsdato.

I First-8 brænder vi for at skabe et sikkert Danmark – det er derfor vi underviser i førstehjælp og rådgiver i køb af hjertestartere. For statistikkerne taler for sig selv; hvert år får omkring 4.000 mennesker i Danmark hjertestop uden for hospitalet. Størstedelen af alle hjertestop sker, når vi har fri. For at kunne redde flere af disse personer, skal der være nem og hurtig adgang til en hjertestarter. Desværre er 2 ud af 3 hjertestartere låst inde. Det drejer sig bl.a. om hjertestartere på arbejdspladser, institutioner eller i supermarkeder, hvor der uden for åbningstiden ikke er mulighed for at få fat i den aflåste hjertestarter. I tråd med Sundhedsstyrelsen, anbefaler vi derfor, at lade din hjertestarter være døgntilgængelig, ved at hænge den udenfor.

Sådan gør du:

 • Hæng hjertestaren udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt.
  Ved at hænge din hjertestarter udenfor, kan alle i nærområdet få glæde af hjertestaren, uanset hvornår på døgnet, det skulle blive nødvendigt.
 • Beskyt din hjertestarter i et varmeskab – uden lås
  Når din hjertestarter hænger udenfor, skal den opbevares i et hjertestarterskab med varme, så den er beskyttet mod vejr og vind. Vi forhandler forskellige typer varmeskabe i forskellige prisklasser. Valget af varmeskab afhænger af hvor udsat din hjertestarter hænger. Hænger hjertestarteren eksempelvis på en havn og er meget udsat, vil etmetalskab være at foretrække, hvor et billigere skab i plast vil være tilstrækkeligt, hvis den hænger i læ og dermed er mindre udsat. Spørg os altid om råd, så vi kan hjælpe dig med valget af det rigtige skab.
 • Registrer din hjertestater på hjertestarter.dk
  Vi kan ikke pointere nok, hvor vigtigt det er, at du registrerer din hjertestarter. Når den er registeret bliver den synlig for almindelige borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere på 1-1-2. På den måde kan førstehjælperen blive guidet til den nærmeste hjertestarter, så flere kan overleve et hjertestop – se listen over alle registrerede hjertestartere.

Det tager kun 10 minutter at registrere en hjertestarter – dvs. at på kun 10 min. kan du sørge for at skabe et mere sikkert Danmark, fordi hjertestarteren nu kan hjælpe ALLE, der er i nærheden.

Register din hjertestarter

De fleste af vores kunder vælger at købe en serviceaftale på deres hjertestarter. En serviceaftale betyder nemlig, at det eneste du skal gøre er at kigge til din hjertestarter en gang i mellem, for at tjekke op på, at den stadig hænger, hvor den skal, og at der ikke er nogen, der har beskadiget den. Resten tager vi os af, så din hjertestarter virker 24 timer i døgnet.

Fordele med en serviceaftale:

 • Ingen bekymringer: vi holder styr på, at din hjertestarter altid er fuldt funktionsdygtig med et klart batteri og friske elektroder.
 • Altid med et klart batteri: når din hjertestarters batteri er ved at udløbe, giver vi dig besked, så vi kan sende et nyt til dig.
 • Altid friske elektroder: vi sørger også for at holde øje med holdbarheden på dine elektroder, og sender dig nye til dig i god tid inden udløb.
 • Har din hjertestarter været i brug: vi sender dig det tilbehør, der sal til for at hjertestaren er up-to-date igen.
 • Ingen uforudsete udgifter – kun et fast årligt beløb på din serviceaftale.
 • Tryghed & sikkerhed: om hjertestarteren er i privat- eller erhvervsregi, er der oftest nogen, der bliver sat til at stå med ansvaret for hjertestaren. Det kan være en tung byrde at stå med. Dertil kan der hurtigt opstå forvirring om, hvornår der skal skiftes elektroder, eller hvornår batteriet blev skiftet sidst, hvis ansvaret. Og hvad nu hvis dem med ansvaret bliver syge, flytter eller stopper i virksomheden – hvem har så styr på hjertestarteren? Med en serviceaftale er du sikret kontinuerligt vedligehold af din hjertestarter.

En serviceaftale er din sikkerhed for, at din hjertestarter altid er klar til at redde liv. Ring eller skriv til os, så giver dig gerne et tilbud på både hjertestarter, varmeskab, hjertestarterkursus og serviceaftale i én og samme pris.

Det er med god grund, at Sundhedsstyrelsen anbefaler alle, med adgang til en hjertestarter, at tage et AED-kursus. Der er nemlig fundet evidens for, at det er kombinationen af udbredelsen af hjertestartere i det offentlige rum samt kendskab til brugen af disse hjertestartere, der får flere danskere til at træde til, hvis en person falder om med hjertestop.

Jo flere vi er, der tør og kan træde til i en ulykkessituation, desto flere vil overleve at få hjertestop uden for hospitalet.

Ligesom Sundhedsstyrelsen, anbefaler vi også altid et hjertestarterkursus. Det vælger mange af vores kunder at tage imod, da det gør trygheden endnu større med hjertestarteren, at man føler sig sikker i brugen af den.

Som udgangspunkt mener vi godt, at man kan betjene en hjertestarter uden et kursus, da man absolut ikke kan gøre skade med hjertestarten, og man samtidig guides igennem hele forløbet. Men det er ofte, frygten for at gøre noget forkert, der gør os handlingslammede og afholder os danskere for at yde førstehjælp. Vi oplever derfor, at vores kurser er med til at eliminere denne frygt hos kursisterne. Samtidig giver kurserne kursisterne mulighed for at få svar på de bekymringer, de går rundt.

Bliv klar til at redde liv med en AED på  KUN 60 minutter

Vores hjertestarterkursus tager kun 45 minutter. På den tid sørger vi for, at du får en grundig introduktion til din hjertestarter. Du alt det praktiske om vedligeholdelse – lige fra hvordan du skifter batteri, til hvordan du tjekker holdbarheden på elektroderne. Der vil også være fokus på teori samt konkrete øvelser i, hvordan en hjertestarter anvendes.

Book en introduktion til din hjertestarter NU

BEMÆRK:
Vores AED-kursus fokuserer udelukkende på, at gøre jer trykke og sikre i brugen af en hjertestarter. Det betyder, at vi ikke gennemgår teori og praktiske øvelser i generel førstehjælp såsom hjertemassage og kunstigt åndedræt. Er I interesseret i et sådan kursus, kan vi kombinere det med hjertestarterkurset. Vi kan anbefale at kombinere med vores introkursus på 1 time.