Vælg den rigtige hjertestarter

Gratis hjertestarter guide

Skal din hjertestarter hænge udendørs?

Skal din hjertestarter kunne genoplive børn?

Hvilket sprog skal din hjertestarter tale?

Hvor skal du placere din hjertestarter ?

Skal hjertestarteren hænge udenfor eller indenfor? Skal hjertestarteren kunne genoplive børn? Skal den tale Dansk, Engelsk eller Tysk? Er det nødvendigt at have WIFI? Det er blot nogle af de spørgsmål, du bør overveje, før du anskaffer en hjertestarter.

Hvad koster en hjertestarter? Og har du brug for for en serviceaftale?

Når du vælger en hjertestarter, så er det vigtigt at se på de årlige omkostninger. Hvad koster et nyt batteri til en hjertestarter? Hvornår skal hjertestarterens elektroder skiftes? Det kan blive en dyr fornøjelse at vælge den forkerte hjertestarter, når prisen på batterier og elektroder varierer fra ca. 500 kr. til ca. 3.700 kr.

Er det svært at bruge en hjertestarter?

Vi har de fleste hjertestarter-modeller, der bliver solgt i Danmark, i vores sortiment! Derfor har vi gennemtestet modellerne, og vi ved præcis, hvad der er godt og skidt ved modellerne. Vi giver dig en god og uvildig rådgivning, når du skal vælge hjertestarter. Vi er tilfredse, når du har fået en hjertestarter, der passer til dit behov.

Er du i tvivl om hvordan du skal bruge hjertestarteren?

Så kan vi også tilbyde hjertestarterkurser og førstehjælpskurser i hele Danmark til Danmarks bedste pris. Kontakt os for at høre nærmere om en pakkeløsning med både kursus og hjertestarter.

Hvor mange har vi hjulpet?

0
Hjertestartere