Vælg den rigtige hjertestarter

Gratis hjertestarter guide

Skal din hjertestarter hænge udendørs?

Skal din hjertestarter kunne genoplive børn?

Hvilket sprog skal din hjertestarter tale?

Hvor skal du placere din hjertestarter ?

Skal hjertestarteren hænge undenfor eller indenfor? Skal hjertestarteren kunne genoplive børn? Skal den tale Dansk, Engelsk eller Tysk? Og er det nødvendigt at have WiFi? Det er blot nogle af de spørgsmål du bør overveje før du anskaffer en hjertestarter.

Hvad koster en hjertestarter? Og har du brug for for en serviceaftale?

Når du vælger en hjertestarter, så er det vigtgt at se på de årlige omkostninger – Hvad koster et nyt batteri til en hjertestarter? Hvornår skal elektroderne på en hjertestarter skiftes? Det kan blive en dyr fornøjelse at vælge en af de billigere modeller.

Er det svært at bruge en hjertestarter?

Vi har alle hjertestarter modeller, der bliver solgt i Danmark, i vores sortiment! Derfor har vi gennemtestet modellerne og ved præcis hvad der er godt og skidt ved modellerne. Vi giver dig en god og uvildig rådgivning når du skal vælge hjertestarter. Vi er tilfredse når du har fået en hjertestarter der passer til dit behov.

Er du i tvivl om hvordan du skal bruge hjertestarteren?

Så kan vi også tilbyde hjertestarterkurser og førstehjælpskurser i hele Danmark til Danmarks bedste pris. Kontakt os for at høre nærmere om en pakkeløsning med både kursus og hjertestarter.

Hvor mange har vi hjulpet?

0
Hjertestartere