Førstehjælpskursus århus

FØRSTEHJÆLPSKURSUS ÅRHUS

Når du tager et førstehjælpskursus århus hos First-8, så er du sikker på at modtage den nyeste viden leveret på en måde hvor teori og praksis bliver kombineret. Vi ved, at det kræver øvelse før at du bliver god til førstehjælp.

Førstehjælpskursus Århus beskrivelse

Vi sætter en ære i at klæde vores kursister bedst muligt på til den dag, hvor krisen opstår. Der kan være episoder som er helt essentielle i netop jeres situation, og vi skræddersyer gerne et kursus, som tager hensyn til jeres specifikke problem.

  • Praksisnære scenarier
  • Undervisning til alle aldre
  • Kørsel inkluderet
  • Skab større tryghed i hjemmet
  • Certificerede instruktører
  • Gyldige kursusbeviser
  • Kan tilpasses jeres behov

STORT KURSUS

8 timers kursus

+ Mellem + Lille kursus

Forstuvninger

Drukneulykker

El-ulykker

Kulde- og varmepåvirkning

Udvidet scenarietræning

8.800 DKK

KØB HER

MELLEM KURSUS

6 timers kursus

+ Lille kursus

Indpakning

Hjernerystelse

Fald og brud

Blødninger

Scenarietræning

7.500 DKK

KØB HER

LILLE KURSUS

4 timers kursus

De 3 hovedpunkter

Hjerte-Lunge-Redning

Brug af hjertestarter

ABC-algoritmen

Alarmering

Psykisk førstehjælp

5.400 DKK

KØB HER

Vores lille førstehjælpskursus er for jer, som gerne vil have det mest nødvendige førstehjælp. Her er fokus på kort teori og meget elevaktivitet.

Mellem kurset giver tid til at få førstehjælpen ind på rygraden. Kurset rammer bredt og medarbejderne vil få et selvsikkert forhold til førstehjælp.

Vores store førstehjælpskursus giver dig tid til fordybelse, meget øvelse og scenarie træning. Der gives en dybdegående teori, som danner grundlag for alle førstehjælps procedurer

FAQ

Der må deltage op til 16 personer på kurset – dette skyldes at vi underviser efter “Dansk råd for genoplivning” guidelines.
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvarets, som er en af de ypperste og intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret.
Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer). Vores nærmeste instruktører er bosat i Århus og vi kan undervise i både hverdage og weekender.

KONTAKT OS

Har du nogle spørgsmål? 
så kontakt os gerne – Vi kan svare på det meste

MARK NILSSON
MARK NILSSONMedejer

Et lille billede udpluk fra afholdte kurser

Kunder

Førstehjælpskursus århus
politiet førstehjælp