FØRSTEHJÆLP ERHVERV

Vi har specialiseret os i at tilpasse kurserne til præcis den branche I befinder jer i. Dette gør vi ved at sammensætte kurserne således at de risici, som medarbejderne i dagligdagen kan blive udsat for, bliver en del af programmet. Yderligere sammensætter vi teori og praksis i virkelighedsnær scenarietræning, som kan foregå rundt omkring i virksomheden.

Vi underviser i hele Danmark

Når du vælger First-8 får du en inddragende og værdiskabende undervisning af vores certificerede instruktører, som klæder dine medarbejdere bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstå. Alt dette til markedets bedste priser.

  • Erfarne og certificerede instruktører
  • Praksisnære scenarier
  • Ingen ekstra omkostninger
  • Skab værdi for medarbejderne
  • Kan tilpasses jeres behov
  • Landets bedste priser
  • Ingen transportomkostninger
  • Vi underviser i hele Danmark

STOR KURSUS

8 timers kursus

+ Mellem + Lille kursus

Forstuvninger

Drukneulykker

El-ulykker

Kulde- og varmepåvirkning

Udvidet scenarietræning

8.540 DKK

MELLEM KURSUS

6 timers kursus

+ Lille kursus

Indpakning

Hjernerystelse

Fald og brud

Blødninger

Forgiftning / ætsning

6.540 DKK

LILLE KURSUS

4 timers kursus

De 3 hovedpunkter

Hjerte-Lunge-Redning

Brug af hjertestarter (AED)

Alarmering til 1-1-2

Psykisk førstehjælp til tilskadekomne

Gratis 1 års adgang til online genopfriskning (alle medarbejdere får et login hver)

5.280 DKK

Jeg vil gerne høre mere

Ring til vores kundeservice 42 90 92 92 eller udfyld formularen nedenfor

Vores instruktør kommer ud til jeres virksomhed med alt undervisningsmateriale. Det eneste I skal stille til rådighed er et lokale. Kursusbeviset til virksomheden og medarbejderen er gyldigt i 2 år, hvorefter det kan fornyes med et genopfriskningskursus.

FAQ

Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvaret, som er en af de ypperste og intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret.
Priserne på erhvervskurserne er ekskl. moms.
Der kan deltage op til 16 personer på kurset. Hvis jeres behov er større kan vi sende flere instruktører ud, eller holde kurserne over flere dage.

Vi kan gøre præcis som i ønsker det!

Efter kurset får alle deltagerne adgang til vores digitale læringsplatform i et helt år. På platformen kan i genbesøge førstehjælpsteorien, dele den med familien og se førstehjælpsvideoer så førstehjælpskompetencen bliver vedvarende.
Nej. Vores instruktører medbringer førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor og alt andet der skal bruges til kurset! Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, så hvis i har specille ønsker tilpasser vi kurset til jeres behov
Vi tilpasser os altid jeres behov og derfor underviser vi på hverdage og weekender fra 08.00-21.30. Derfor kan vi altid finde et tidspunkt der passer i jeres kalender.

Har du spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare spørgsmål.

08.00-20.00 alle hverdage

Ring til os: 42 90 92 92 

MARK NILSSON
MARK NILSSONMedejer

GALLERI fra afholdte Førstehjælp erhverv kurser

Kunder

Førstehjælpskursus århus
RegionH
Forsvaret
Danpo
politiet førstehjælp
Vattenhall
3f
kirkeministeriet
skatteministeret
DHL førstehjælp

Baggrund fra Forsvaret

Vi bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at i de nyeste guidelines indenfor førstehjælp.

Det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår.

Førstehjælp er noget vi giver til hinanden