Flere danskere får råd til en hjertestarter med ny abonnementsordning

I 2018 brugte 6 ud af 10 danskere streamingtjenester mindst én gang om ugen. Det viser, at abonnementstjenester er blevet en del af danskernes hverdag. Nu kan danskerne få en hjertestarter med abonnementsordning hos First-8, som vil gøre hjertestartere tilgængelige for flere danskere.

”Vi vil udfordre branchen og være hjertestarternes Netflix i Danmark.”

”Mange danske familier har typisk abonnementer på mobiltelefon, fitnesscenter og streaming-tjenester som Netflix, og Spotify i deres husholdningsbudget. Vi vil nu gøre hjertestartere tilgængelige for mange flere med en ny abonnementsordning,” siger med-ejer af First-8 Mads Nilsson.

Økonomi må ikke stå i vejen  for, at flere danskere får adgang til en hjertestarter. Derfor hjertestarter på abonnementsordning  

Selvom Sundhedsstyrelsen, Hjerteforeningen og Trygfonden anbefaler, at der sættes flere hjertestartere op lokalt, så kan det godt være en økonomisk udfordring for mange danskere, at det kan koste op mod 20.000 kroner at investere i en hjertestarter, varmeskab, serviceaftale og et førstehjælpskursus, så man kan redde liv, hvis uheldet er ude.

”Økonomi kan afholde nogen fra at få sat en hjertestarter op, og det må vi gøre noget ved. Derfor siger vi: Få en hjertestarter med abonnementsordning, hvis du ikke ønsker selv at investere i en hjertestarter, ” siger Mark Nilsson.

Hver dag rammes 12 danskere af hjertestop og kun en overlever. Men med brug af en hjertestarter i kombination med livredende førstehjælp stiger overlevelseschancen med op til 70 %.

”Man kan ikke forudsige, hvor et hjertestop vil ske. Det sker bare. Men 3 uf af 4 hjertestop sker i hjemmet. Her siger vi så, at med et abonnement får rigtigt mange danskere mulighed for at få en hjertestarter,” forklarer Mark Nilsson.

Abonnementet fra First-8 er en total-løsning. Og det er helt bevidst, for mange danskere ønsker ikke at bruge tid i på at undersøge markedet for hjertestartere, ligesom de hellere vil tage et førstehjælpskursus online, når de har tid i en travl hverdag.

”Vi vil udfordre branchen, ved at tilbyde en totalløsning på abonnement – uden oprettelsesgebyr eller bindingsperiode. Det er der brug for, hvis flere skal have økonomisk mulighed for at få en hjertestarter. Populært sagt vil vi være hjertestarternes Nexflix. Så får danskerne fordelene ved en hjertestarter – men de slipper for alt besværet.”

Læs mere om vores abonnementsordning