brandkursus

ELEMENTÆR BRANDBEKÆMPELSE

Vi har specialiseret os i at tilpasse kurserne til præcis den branche I befinder jer i. Dette gør vi ved at sammensætte kurserne således at de risici, som medarbejderne i dagligdagen kan blive udsat for, bliver en del af programmet. Når i vælger et brandkursus hos First-8 får deltagerne viden og færdigheder til at kunne handle hensigtsmæssigt i tilfælde af brand.

Vi underviser i hele Danmark

Når du vælger elementær brandbekæmpelse hos First-8 får du en inddragende og værdiskabende undervisning af vores certificerede instruktører, som klæder dine medarbejdere bedst muligt på til den dag, hvor situationen skulle opstå. Alt dette til markedets bedste priser.

  • Erfarne og certificerede instruktører
  • Praksisnære scenarier
  • Ingen ekstra transportomkostninger
  • Skab værdi for medarbejderne
  • Kan tilpasses jeres behov
  • Landets bedste priser

BRAND KURSUS

3 timers kursus

Hvad er en brand og hvorfor og hvordan spreder branden sig?

Nødflytning af personer

Alarmeringprocessen til 1-1-2

Slukning og håndslukning

Praktiske øvelser

5.800 DKK

Jeg vil gerne lære førstehjælp

Ring til vores kundeservice +45 42 90 92 92 eller udfyld formularen nedenfor

Vores instruktør kommer ud til jeres virksomhed med alt undervisningsmateriale. Det eneste I skal stille til rådighed er et lokale og et åbent område til de praktiske øvelser i elementær brandbekæmpelse

FAQ

Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvarets, som er en af de ypperste og intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret.
Priserne på erhvervskurserne er ekskl. moms.
Der må deltage op til 16 personer på kurset. Hvis jeres behov er større kan vi sende flere instruktører ud, eller holde kurserne over flere dage

STED OG KONTAKT

Vi afholder kurserne hos jer, og medbringer alt nødvendigt udstyr.

Ring til os: 42 90 92 92 

ANDERS KJÆRSGAARD
ANDERS KJÆRSGAARDMedejer

Kunder

Førstehjælpskursus århus
politiet førstehjælp
kirkeministeriet