PRIVAT FØRSTEHJÆLPSKURSUS

75% af de hjertestop som sker uden for hospital, sker i private hjem. Tal fra 2014 viser at kun 8% overlever et hjertestop i det private hjem.

Kursusbeskrivelse

Kun 8% overlever et hjertestop i hjemmet. Det er en tankevækkende statistik, som du kan være med til at forbedre. Vi har gjort det muligt at booke et førstehjælpskursus, hvor du kan tage dine venner, familie, ejerforening eller noget helt fjerde med. Vi underviser alle aldre. Hos First-8 har vi specialiseret os i at tilbyde løsninger som kan tilpasses dit specifikke behov, så vi kan give dig det størst mulige udbytte og skabe den størst mulige værdi for dig.

  • Praksisnære scenarier
  • Undervisning til alle aldre
  • Kørsel inkluderet
  • Skab større tryghed i hjemmet
  • Certificerede instruktører
  • Gyldige kursusbeviser
  • Kan tilpasses jeres behov
  • Fokus på førstehjælp i hjemmet

STORT KURSUS

8 timers kursus

+ Mellem + Lille kursus

Forstuvninger

Drukneulykker

El-ulykker

Kulde- og varmepåvirkning

Udvidet scenarietræning

8.800 DKK

MELLEM KURSUS

6 timers kursus

+ Lille kursus

Indpakning

Hjernerystelse

Fald og brud

Blødninger

Scenarietræning

7.500 DKK

LILLE KURSUS

4 timers kursus

De 4 hovedpunkter

Hjerte-Lunge-Redning

Brug af hjertestarter

ABC-algoritmen

Alarmering

Psykisk førstehjælp

5.400 DKK

Formålet med vores kurser til private, er at give dig og dine nærmeste de bedste værktøjer til at kunne reagere, hvis situationen skulle opstå. Vi gør meget ud af ikke at gøre vores kurser for teoretisk tunge, men deler det op således at lektionerne består af lige dele praktiske øvelser og teori. Når det gælder førstehjælp er det vigtigt at teori og praktiske øvelser altid kombineres, da det giver den bedst mulige indlæring. For at kunne handle korrekt, er det vigtigt at have prøvet forskellige scenarier gennem undervisningen. Derfor inddrager vi praksisnære scenarier, hvor kursisterne får lov til at udføre de forskellige teknikker på hinanden og vores førstehjælpsdukker.

Alle vores instruktører har en baggrund i Forsvaret, hvor de har ageret som befalingsmænd. Dette gør, at de har samlet mange forskellige kompetencer, både fra missioner i Danmark og udlandet. Alle vores instruktører er certificerede og har stor erfaring med undervisning både i Forsvaret og i det civile.

FAQ

Der må deltage op til 16 personer på kurset.
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvarets, som er en af de ypperste og intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret.
Denne uddannelse (FSU160) er kompetencegivende og med samarbejde gennem Dansk Førstehjælpsråd til efterfølgende at måtte undervise og udstede gyldige førstehjælpsbeviser.

STED OG KONTAKT

Privat eller i vores lokaler

MARK NILSSON
MARK NILSSONMedejer

GALLERI fra afholdte kurser

Kunder

Førstehjælpskursus århus
politiet førstehjælp
kirkeministeriet